2015 m. rugsėjo 5 d., šeštadienis

Shilpi Somaya Gowda Slapta duktė

Autorius: Shilpi Somaya Gowda
Pavadinimas: Slapta duktė
Išleidimo metai: 2012
Puslapiai: 328
Leidykla: Alma littera
Lentynoje: PDF

Mano vertinimas  3/5
(1-nepabaigiau skaityti; 2- pabaigiau, bet nepatiko; 3-normali knyga; 4-patiko, rekomenduočiau; 5-Žiauriai patiko!!!) 
 Aprašymas: 

Nuošaliame Indijos kaime neturtinga valstietė Kavita pagimdo dukterį. Šalyje, kur vaiku laikomas tik berniukas, motina žino tik vieną būdą išgelbėti naujagimei gyvybę – atiduoti ją į našlaičių prieglaudą.

Tuo pat metu kitame pasaulio krašte, Amerikoje, karjerą sėkmingai daranti gydytoja Somer sužino, kad niekada negalės susilaukti vaikų, ir su indu vyru Krišnanu ryžtasi įsivaikinti mergytę iš Indijos. Pamatę Mumbajaus našlaičių namų atsiųstą mažosios Ašos nuotrauką, Somer su Krišnanu mergaitę iš karto pamilsta ir parsiveža į Ameriką. Taip susitinka ir susipina Kavitos, Somer ir Ašos likimai...

Skirtinguose pasauliuose gyvenančių šeimų, kurių viena Ašos išsižadėjo, o kita priglaudė, laukia sudėtingi išbandymai. Vienai teks ieškoti būdų išgyventi dvokiančiame Mumbajaus lūšnyne, bandant pamiršti prarastą dukrą. Kitą prabangiame Amerikos didmiestyje užgrius sudėtinga santykių krizė.

Bet dar sudėtingesni pasirinkimai laukia tarp dviejų pasaulių ir dviejų šeimų atsidūrusios Ašos...

 Mano komentaras: 

Pagaliau prisiverčiau atsisėsti ir aprašyti nors vieną knygą iš perskaitytu rūgpjūtį. Slapta duktė manęs visiškai nesužavėjo. Pati pradžia, tikrai buvo įdomi, bet kuo toliau, tuo labiau darėsi nuobodu. Pabaiga taip pat man nei šiokia, nei tokia.


Ar skaitėte šią knygą? Ar patiko? Lauksiu jūsų komentarų!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą